Animated logo

animated logo
animated logo icon sign4Dsign
animated logo icon

Logo met in het oog springende beweging

Onze ogen zijn het meest gevoelig voor beweging. Zelfs (of eigenlijk juist) als we iets niet goed kunnen onderscheiden trekt elke beweging in onze ooghoek instinctief onze aandacht. Dat maakt een animated logo ook tot zo’n eye catcher.

In de digitale media kun je zo’n animated logo ideaal toepassen. Het eist niet alleen alle aandacht op, maar is ook nog eens interessanter om even naar te kijken, wat jouw naamsbekendheid ten goede zal komen.

animated logo Hoving
animated logo

Logomotief kan voor jou zo’n geanimeerd logo maken. In het ontwerp van een nieuw logo kan ik al rekening houden met de wens er een animatie aan toe te voegen. Maar natuurlijk kijk ik ook graag of we van jouw bestaande logo een bewegende versie kunnen maken.

Je kunt kiezen voor alleen een geanimeerd icoon/beeldmerk, maar ook het hele logo (eventueel met pay off / slogan) kan geanimeerd worden.

BRENG JOUW ZAAK

IN BEWEGING !!!

Wat wil ik weten

Omdat er zoveel verschillende aspecten aan een logo (ontwerp) met animatie zitten, is het het beste om even contact op te nemen. Dat is de kortste klap om jouw wensen en de mogelijkheden bij elkaar brengen.

Heb je al een logo? Dan kijk ik graag naar wat er mogelijk is en of er extra digitalisering nodig is (zie Herstijlwerkplaats ) om een animatie te realiseren.